Στο 50% ανέρχονται οι πιθανότητες επίτευξης μίας συνολικής συμφωνίας για την Ελλάδα στο Eurogroup της 22ης Μαΐου, όπως εκτίμησε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.
Κατά τον ίδιο, «προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και οι πιθανότητες μιας αίσιας έκβασης στην προσεχή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών, είναι 50% – 50%».
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των πιστωτών για το πακέτο των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους.
Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), κατέστησε σαφές ότι η εμπλοκή του συνιστά προϋπόθεση για τη συνέχιση του προγράμματος βοήθειας.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































