Οι εμβληματικές Africa Twin και Africa Twin Adventure Sport ανανεώνονται αισθητικά και αναβαθμίζονται για το 2022.

Μέσα σε τρεις δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, το όνομα της Honda Africa Twin έχει γίνει συνώνυμο της παράδοσης και της περιπέτειας. Για το 2022, η CRF1100L Africa Twin και η adventure έκδοση CRF1100L Africa Twin Adventure Sports αναβαθμίζονται σε επίπεδο πρακτικότητας, με βελτιωμένες ρυθμίσεις στο κιβώτιο Dual Clutch Transmission (DCT) και μία εντυπωσιακή νέα εμφάνιση.

Για το 2022, τόσο η Africa Twin όσο και η Africa Twin Adventure Sports φέρουν αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την καθημερινή τους πρακτικότητα. Η CRF1100L Africa Twin περιλαμβάνει τώρα μία αλουμινένια πίσω σχάρα στο στάνταρ εξοπλισμό της και η CRF1100L Africa Twin Adventure Sports επωφελείται από μία νέα ζελατίνα χαμηλότερη κατά 110mm και ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις που βελτιώνει την ορατότητα και παρέχει πλήρη προστασία από καιρικά φαινόμενα.

Και οι δύο εκδόσεις DCT της Africa Twin και της Africa Twin Adventure Sports αναβαθμίζονται για το 2022, με νέες βελτιωμένες ρυθμίσεις που προσφέρουν πιο ομαλούς χειρισμούς με τις δύο πρώτες σχέσεις κατά τις εκκινήσεις από στάση και στις χαμηλές ταχύτητες. Η Honda έχει πουλήσει πάνω από 200.000 μοτοσυκλέτες εφοδιασμένες με DCT κιβώτιο σε όλη την Ευρώπη από τότε που το σύστημα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην VFR1200F το 2009, κάτι το οποίο αποδεικνύει την ευρεία απήχηση και αποδοχή του συστήματος στην αγορά.

Ολοκληρώνοντας τις αναβαθμίσεις για το 2022, και τα δύο μοντέλα αποκτούν νέα χρώματα και γραφικά. Η CRF1100L Africa Twin Adventure Sports έχει νέα γραφικά ‘Cracked Terrain’ ενώ η CRF1100L Africa Twin υιοθετεί νέα σχεδίαση ‘Big Logo’ με ανανεωμένους χρωματικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν νέα, μαύρα αλουμινένια πλαϊνά καλύμματα και ένα τολμηρό, κόκκινο πίσω υποπλαίσιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.