H νέα συλλογή VickyXParabita που θα πολυσυζητηθεί!

Από τις 11 Οκτωβρίου στα καταστήματα Parabita & στο e-shop Parabita.com

Τη νέα φθινοπωρινή collection VickyXParabita παρουσιάζει η Parabita σε συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη συλλογή VickyXParabita αποτυπώνεται μια 70’s διάθεση με κυρίαρχα τα γεωμετρικά μοτίβα, τα στένσιλ florals και τις μονοχρωμίες. Οι θερμές φθινοπωρινές αποχρώσεις του μπορντό, του σοκολατί και του κανελί σε συνδυασμό με τις μαλακές βελούδινες υφές, το σαγηνευτικό σατέν και τα Tencel mix υφάσματα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας ενώ συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν την ευκαιρία για παιχνίδι με layering.

Η συλλογή VickyXParabita περιλαμβάνει κομμάτια – κλειδιά για όλες τις ώρες της ημέρας, στα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να επενδύσει, όπως το πουκάμισο και το perfecto jacket, προσθέτοντας τους παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες όπως το φραμπαλά και τη γούνα. Ένα βελούδινο φόρεμα και ένα matching set καλύπτουν την ανάγκη για ρούχα με loungewear αίσθηση που φοριούνται με άνεση όλες τις ώρες εντός και εκτός σπιτιού. Το tailored σεμιζιέ με τα γεωμετρικά μοτίβα, είναι το statement κομμάτι της συλλογής και είναι από αυτά τα φορέματα που δεν αποχωρίζεσαι από την γκαρνταρόμπα σου για την άνεση και την κομψότητα του.

Η φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια VickyXParabita, με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου έγινε με φόντο το μαγευτικό κάστρο της Μονεμβασιάς.

Tο mood της συλλογής συμπυκνώνεται στα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου: «οι εποχές αλλάζουν αλλά η διάθεσή μου όχι- εκδρομάρες μας περιμένουν, χαρές, κέφι, τραγούδι»!


Collection list:

Μπλούζα σατέν φλοράλ με βολάν
Μπλούζα σε floral print από σατινέ ύφασμα. V λαιμόκοψη με βολάν μέχρι κάτω. Μακριά μανίκια καμπάνα. Συνδυάστε τη με τζιν ή με παντελόνι δερματίνης.

Loungewear μπορντό modal μπλούζα με V
Loungewear μπλούζα από ιδιαίτερα απαλή υφή modal scuba cupro. V λαιμόκοψη. Μακριά άνετα μανίκια. Σε ίσια άνετη γραμμή. Συνδυάζεται με την loungewear modal μπορντό παντελόνα από την ίδια συλλογή για άνεση και στιλ.

Loungewear μπορντό modal παντελόνα
Loungewear παντελόνα από ιδιαίτερα απαλή υφή modal scuba cupro. Άνετη και σε ίσια γραμμή. Ελαστική μέση. Συνδυάζεται με την αντίστοιχη μπλούζα.

Μπλούζα σατέν με γεωμετρικό εμπριμέ
Μπλούζα σε γεωμετρικό μοτίβο και όψη σατέν. Μάο γιακάς με V. Μακριά άνετα μανίκια. Διαθέτει ανοίγματα στο πλάι.

Παντελόνι κολάν δερματίνης
Slim fit παντελόνι τύπου κολάν από ελαστική δερματίνη. Διαθέτει ελαστική μπάσκα στη μέση για άνετη εφαρμογή. To κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα για εντυπωσιακές εμφανίσεις όλη μέρα.

Παντελόνι Denim Boyfriend Black
Διαχρονικό denim μαύρο βαμβακερό παντελόνι. Σε boyfriend γραμμή και γυρισμένο ρεβέρ. Κολακεύει πολύ τα σώματα τύπου «μήλο» , είναι νεανικό , μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό.

Ασύμμετρη μακριά πουκαμίσα tencel
Μακριά πουκαμίσα από twill tencel, ιδιαίτερα απαλής υφής. Με γιακά και V λαιμόκοψη με κουμπιά. Ασύμμετρο κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Μανίκι που τελειώνει σε ρεβέρ με θηλιά και κουμπί.

Φόρεμα σεμιζιέ με ζώνη με αγκράφα
Σεμιζιέ φόρεμα maxi από σύμμεικτο ύφασμα tencel. Εκπληκτική υφή και σχέδιο που εντυπωσιάζει. Διαθέτει γιακά πουκαμίσου και πατιλέτα με κουμπιά σε όλο το μήκος. Δένει στη μέση με αποσπώμενη ζώνη ιδίας ύφανσης με μεταλλική αγκράφα. Άνετα μανίκια 3/4 με άνοιγμα.

Φόρεμα βελούδο
Μίνι φόρεμα από βελουτέ ύφασμα με ελαστικότητα. Σε ίσια, ριχτή γραμμή. V λαιμόκοψη. Μανίκια φουσκωτά με λάστιχο στο τελείωμα. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσδίδει ένα ξεχωριστό look!

Μίνι φλοράλ φόρεμα από μουσελίνα
Μίνι φόρεμα από μουσελίνα σε floral print με φόδρα. Με V λαιμόκοψη και λεπτομέρεια βολάν. Με μακριά μανίκια φούσκα με βολάν στο τελείωμα. Ένα κομμάτι που απογειώνει κάθε εμφάνιση.

Φόρεμα σεμιζιέ σατέν γεωμετρικό εμπριμέ
Σεμιζιέ εμπριμέ φόρεμα σατινέ σε γεωμετρικό μοτίβο. Σε ίσια γραμμή, με κουμπιά μέχρι κάτω και γιακά πουκαμίσου. Ζωνάκι ίδιας ύφανσης στη μέση. Μακριά μανίκια με μανσέτες που κουμπώνουν. Το απόλυτο must-have της σεζόν για άκρως στιλάτες εμφανίσεις.

Biker τζάκετ δερματίνης με γούνα και φερμουάρ
Το απόλυτο biker jacket από απαλή δερματίνη. Με γούνα στο εσωτερικό του πέτου και στο γιακά. Κούμπωμα διαγώνιο με φερμουάρ. Διαθέτει δύο πλαϊνές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ. Φοδραρισμένο. Ταιριάζει με όλα τα σύνολα της συλλογής προσδίδοντας ένα ξεχωριστό ύφος.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita σε όλη την Ελλάδα και στο Parabita.com.

• Δείτε όλη τη συλλογή: https://www.parabita.com/gr/collection-vicky.html

CREDITS:
Φωτογράφος: Ιωάννα Τζετζούμη
Styling: Κατερίνα Παπανικολάου
Make Up Artist: Δημήτρης Δημητρούλης
Hairstyling: Γαρυφαλλιά Οροκλού
Video: Νίκος Φραγκούλης

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19.

Join the conversation:
• Instagram: @parabitacom
• Facebook: https://www.facebook.com/Parabitacom
• Youtube: Parabita channel

Καταστήματα Parabita:
Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
Λάρισα: Κύπρου 79
Βόλος: Ερμού 124

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.