Εμπλέκει και αστυνομικούς στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Σταύρου

Και αστυνομικούς εμπλέκει στην κατάθεσή του ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Σταύρου.
Κατά τη συμπληρωματική κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο αστυνομικό που υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Αθήνα, ο οποίος, όπως λέει, έγινε αποδέκτης των καταγγελιών του ότι δεχόταν απειλές χωρίς να κάνει τίποτα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ηλία Σταύρου, ο συγκεκριμένος αστυνομικός όχι μόνο δεν τον βοήθησε, αλλά τον αποθάρρυνε να στραφεί στις Αρχές.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Σταύρου να φωτογράφισε και άλλους αστυνομικούς, λέγοντας ότι και εκείνοι γνώριζαν για τις απειλές, καλώντας τους να εισφέρουν στην ανάκριση.

Απολογείται αύριο Τετάρτη η Ελένη Ζαρούλια
Μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης των ανακριτριών που είχε καταθέσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, με το σκεπτικό ότι «ασκήθηκε καταχρηστικά με στόχο την παρέλκυση της ανάκρισης», αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.