Ιαπωνία: Ανήλικη στραγγάλισε και κατακρεούργησε συμμαθήτριά της

«Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι», δήλωσε μια 16χρονη Γιαπωνέζα που σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε συμμαθήτριά της.
Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια προέβη στην απίστευτη αυτή ομολογία χωρίς να εκφράσει τύψεις.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. Η δολοφόνος στραγγάλισε τη συμμαθήτριά της το περασμένο Σάββατο και στη συνέχεια έκοψε το χέρι της και το κεφάλι της.
Η συλληφθείσα αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ φέρεται να είχε προμελετήσει το έγκλημά της.
«Είχα αγοράσει τα πάντα από πριν» φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο εξής πηγαίνουν σε όλα τα καταστήματα εργαλείων για μαστορέματα για να μάθουν πότε η μαθήτρια αγόρασε τα εργαλεία αυτά.
Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού. Οι εικόνες αυτές που παραπέμπoυν στην τέλεση του εγκλήματος, αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά τη δολοφονία.
Τα δύο κορίτσια ήταν συμμαθήτριες και φίλες και είχαν περάσει ώρες μαζί πριν από το δράμα που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της συλληφθείσας, η οποία ζούσε μόνη της παρά το νεαρό της ηλικίας της. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η μητέρα της πέθανε πέρυσι και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.