Ινδονησία: Τουλάχιστον 36 νεκροί σε δύο ναυάγια

Ξεπερνούν τους 36 οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε δύο ναυάγια, τις τελευταίες ημέρες, στην Ινδονησία, με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων να μην έχει ακόμη καθοριστεί.
Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν σήμερα 12 σορούς από έναν ποταμό σε μια από τις μεγαλύτερες νήσους του αρχιπελάγους, γεγονός που αυξάνει τον απολογισμό των θυμάτων από δύο ναυάγια στη χώρα στους 36 νεκρούς, εν μέσω μιας περιόδου κατά την οποία εκατομμύρια Ινδονήσιοι μετακινούνται στη χώρα για τις γιορτές του τέλους του Ραμαζανιού.
«Συνεχίζουμε να αναζητούμε το τελευταίο πρόσωπο το οποίο αγνοείται», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της ομάδας της αστυνομίας που διεξάγει τις έρευνες, ο Ε. Χουταγκαόλ.
Το δεύτερο ναυάγιο είχε σημειωθεί την Τρίτη σε ένα τμήμα της νήσου Βόρνεο της Ινδονησίας, όπου ένα πλοίο το οποίο μετέφερε 70 επιβαίνοντες βυθίστηκε στο ποτάμι Καπούας, στην επαρχία δυτικό Καλιμαντάν. Ο τελικός απολογισμός αναθεωρήθηκε σε 17 νεκρούς από 18 προηγουμένως. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, επιβάτες και μέλη του πληρώματος του πλοίου, επέζησαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.