Αναγνωρίστηκε η σορός της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, ξαδέλφης του Αμπαούντ

Αναγνωρίστηκε επισήμως η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στα συντρίμμια μετά την έφοδο της αστυνομίας στο προάστιο του Σεν Ντενί έξω από το Παρίσι. Πρόκειται για την Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, ξαδέλφη του Αμπαούντ, η οποία πιστεύεται ότι ανατινάχθηκε στη διάρκεια της εφόδου.

Η σορός ήταν μία από τις τρεις που έχουν βρεθεί στο κτίριο όπου ξέσπασε μάχη την Τετάρτη. Νεκρός είναι και ο Αμπντελαχίμ Αμπαούντ, ο οποίος θεωρείται ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων στο Παρίσι.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι τρία άτομα σκοτώθηκαν στη διάρκεια της εφόδου. Εκτός από τη σορό του Αμπαούντ και της Αϊτμπουλαχσέν, έχει βρεθεί μία ακόμα σορός και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης.

Στα συντρίμμια βρέθηκε και μία τσάντα, η οποία περιείχε διαβατήριο στο όνομα της Αϊτμπουλαχσέν.

Ο Ομάρ Αμπαούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ, δήλωσε ότι ελπίζει να είχε συλληφθεί ζωντανός ο γιος του, αλλά σημειώνει ότι αισθάνεται μόνο «οργή και απέχθεια εναντίον του».

Η δικηγόρος του Ομάρ Αμπαούντ δήλωσε: «(Ο πατέρα του) ήθελε ο γιος του να ανακριθεί, να κατανοήσει γιατί επέλεξε αυτό το δρόμο».

Ο Ομάρ Αμπαούντ επιθυμεί να λάβει επίσης πληροφορίες για τον άλλο γιο του, τον Γιουνίς, ο οποίος βρίσκεται στη Συρία από το 2014.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.