Κίνα: Γυναίκα έκοψε δις το πέος του άνδρα της

Μια νεαρή Κινέζα, εξοργισμένη από τις… μπερμπαντιές του συζύγου της, του έκοψε όχι μία, αλλά δύο φορές το πέος, καθώς την πρώτη οι χειρουργοί μπόρεσαν να το ξανακολλήσουν με επιτυχία, δίνοντάς του πίσω – προσωρινά – τον χαμένο του «ανδρισμό».
Το θύμα, ο 32χρονος Φαν, υπέστη τον διπλό ακρωτηριασμό στα τέλη Δεκεμβρίου, στην κεντρική επαρχία Χενάν της Κίνας, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο HNR που ελέγχεται από τις αρχές.
Όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε με μια νεαρή 21 ετών, η γυναίκα του Φαν του επιτέθηκε και του έκοψε το πέος.
Ο άπιστος άνδρας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, τρεις ημέρες αργότερα και καθώς η δίψα της για εκδίκηση παρέμενε άσβεστη, η σύζυγός του πήγε στο νοσοκομείο, περίμενε μέχρι να κοιμηθεί ο 32χρονος και του έκοψε ξανά τα γεννητικά όργανα.
Σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες της «μάχης» που ακολούθησε για το κομμένο πέος, στις οποίες διακρίνεται ένας γυμνός άνδρας, προφανώς ακρωτηριασμένος, να αρπάζει μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει.
Ο Φαν εισήχθη και πάλι στο χειρουργείο αλλά αυτή τη φορά έχασε οριστικά το όργανό του αφού η γυναίκα του μάλλον το πήρε μαζί της και οι αστυνομικοί που το αναζήτησαν δεν το βρήκαν πουθενά.
Η διπλή επίθεση που δέχτηκε ο 32χρονος τον έφερε πάντως πιο κοντά στη νεαρή ερωμένη του, την Ζανγκ. Το σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε μάλιστα να παντρευτεί το συντομότερο δυνατόν. «Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα που πλέον είναι στείρος, στο κάτω-κάτω έχει ήδη πέντε παιδιά», εξήγησε η Ζανγκ στους δημοσιογράφους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.