Κίνα: Συνελήφθη κλέφτης… εσωρούχων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έναν κλέφτη γυναικείων εσωρούχων εντόπισαν οι αρχές της Κίνας, με αφορμή την… κατάρρευση της οροφής ενός διαμερίσματος, στην πόλη Γιούλιν, στα νότια της χώρας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι αρχές ανακάλυψαν στο διαμέρισμα του κ. Τανγκ τουλάχιστον 2 χιλιάδες κομμάτια εσωρούχων και στηθόδεσμων, με τον 30χρονο άνδρα να έχει μετατρέψει σε πατάρι μία έξοδο κινδύνου, πάνω από την οροφή.
Ο 30χρονος άνδρας παραδέχτηκε ότι έπασχε από ψυχικά προβλήματα από όταν ήταν νέος και ότι δεν μπορούσε να πει με σιγουριά πόσο καιρό είχε αυτή την εμμονή με τα γυναικεία εσώρουχα.
Οι γυναίκες ένοικοι του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε ο άνδρας διαμαρτύρονταν συχνά για τη μυστηριώδη εξαφάνιση των εσωρούχων τους.
Ο άνδρας φαίνεται να χρησιμοποιούσε ένα αντικλείδι, με το οποίο άνοιγε τις πόρτες όλων των διαμερισμάτων, γλιστρούσε μέσα στα σπίτια όταν οι ένοικοι έλειπαν και έκλεβε τα γυναικεία εσώρουχα που έβρισκε μέσα σε αυτά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.