Μέρκελ: Ακατανόητες οι τουρκικές επιθέσεις κατά Γερμανών βουλευτών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ακατανόητες χαρακτήρισε η Άγκελα Μέρκελ τις κατηγορίες ενάντια σε Γερμανούς βουλευτές τουρκικής καταγωγής τις οποίες εκτόξευσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μετά την έγκριση ψηφίσματος για τη σφαγή των Αρμενίων από τη γερμανική κάτω Βουλή.

«Οι βουλευτές του κάτω σώματος του κοινοβουλίου της Γερμανίας εκλέγονται ελεύθερα χωρίς αποκλεισμούς, οι επιθέσεις που δέχονται από την τουρκική πλευρά είναι ακατανόητες», ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγεφ.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε τους τουρκογενείς Γερμανούς βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος ότι έχουν «χαλασμένο αίμα» και πρέπει να το εξετάσουν σε εργαστήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.