Μέρκελ: Η παγκόσμια τρομοκρατία έδειξε το πρόσωπό της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το άσχημό της πρόσωπο έδειξε πάλι η παγκόσμια τρομοκρατία, τόνισε η καγκελάριος Μέρκελ αναφερόμενη στην επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, με θύματα και γερμανούς τουρίστες.

Πρέπει να δράσουμε με αποφασιστικότητα εναντίον της, συνέχισε η γερμανίδα πολιτικός.

Νωρίτερα, και ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είχε επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας από έναν Σύρο.

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι πολίτες από τη Γερμανία και το Περού, ενώ ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους δέκα. Ανώτατος τούρκος αξιωματούχος είπε ότι τα περισσότερα θύματα είναι τουρίστες.

Η Μέρκελ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον τούρκο πρωθυπουργό Νταβούτογλου, ενώ κάλεσε τους συμπατριώτες της να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ανακοινώσεις για θέματα ασφάλειας του υπουργείου Εξωτερικών.

Αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Βάλτερ Στάινμάγιερ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και γερμανοί τουρίστες νεκροί από την επίθεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.