Ουαλία: Άστεγος σκότωσε και επιχείρησε να φάει μια 22χρονη

Η αστυνομία στη Μεγάλη Βρετανία πυροβόλησε με πιστόλι αναισθητοποίησης έναν άνδρα που επιχείρησε να κανιβαλίσει το πτώμα γυναίκας την οποία είχε σκοτώσει προηγουμένως μέσα σε δωμάτιο ξενώνα για αστέγους της Ουαλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent.
Ο δράστης στη συνέχεια πέθανε.
Η αστυνομία της Ουαλίας κλήθηκε να μεταβεί στον ξενώνα για αστέγους στο Άργκοντ, χωριό 260 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου και 34 χιλιόμετρα βορείως του Κάρντιφ, ύστερα από πληροφορίες ότι ένας άνδρας επιτίθεται σε μία γυναίκα.
Εκεί βρήκαν τη γυναίκα, η οποία έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον άνδρα με πιστόλι αναισθητοποίησης (Taser) και πέθανε, ανακοίνωσε το Σώμα και πρόσθεσε ότι διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, ο άνδρας ήταν ένας 34χρονος άστεγος και το θύμα του μία 22χρονη.
Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, όμως κάτοικοι του χωριού είπαν στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας είχε βγάλει τα μάτια της γυναίκας και «έτρωγε το πρόσωπό της» την ώρα που παρενέβη το προσωπικό ασφαλείας του ξενώνα.
Οταν έφθασαν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όμως εκείνος αντέδρασε κι έτσι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν με το πιστόλι αναισθητοποίησης, το οποίο επέφερε τον θάνατό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.