ΠΓΔΜ: Τροχαίο για τον αρχηγό του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο αρχηγός του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στην ΠΓΔΜ, DUI, Αλί Αχμέτι, τραυματίστηκε, το πρωί, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, σε διόδια έξω από το Τέτοβο.
Όπως ανέφεραν από το DUI, ο Αλί Αχμέτι και ο οδηγός του μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο του Τετόβου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο αρχηγός του DUI είχε προορισμό τα Σκόπια, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα Σκόπια.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τον Αλί Αχμέτι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο σε διόδια του αυτοκινητοδρόμου Γκόστιβαρ – Τέτοβο.
Το κόμμα του Αλί Αχμέτι, ο οποίος είναι ο γνωστότερος Αλβανός πολιτικός στην ΠΓΔΜ, συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού του δεξιού Νίκολα Γκρούεφσκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.