Πεθερά Σαρκοζί: Του κόβουν τα πόδια για να μην επιστρέψει στην ηγεσία της Δεξιάς

Εξοργισμένη είναι η πεθερά του Νικολά Σαρκοζί, Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσι, με τη δικαστική έρευνα για διαφθορά εναντίον του γαμπρού της.

Μάλιστα θεωρεί ότι το χρονικό σημείο της έρευνας δεν είναι τυχαίο, αλλά επιλέχθηκε για να ανακόψει την επιστροφή του κ. Σαρκοζί στην ηγεσία της γαλλικής Κεντροδεξιάς.

«Περιέργως αυτή η έρευνα βγαίνει τώρα. Η στιγμή η οποία επιλέχθηκε δείχνει την επιθυμία για βεντέτα, πέραν του ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε το χέρι στη φωτιά για την ηθική του ακεραιότητα. Εμείς που είμαστε πιο κοντά του, είμαστε εξοργισμένοι», δήλωσε η Ιταλίδα πεθερά του Γάλλου πρώην προέδρου.

«Είναι ακριβώς η στιγμή για να του κόψουν τα πόδια μια δια παντός. Ήταν φανερό ότι η πολιτική καριέρα του δεν θα σταματούσε εκεί. Η πρωτοβουλία της δικαιοσύνης έρχεται ακριβώς τη στιγμή που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στην ηγεσία του UMP», συνέχισε.

Εις βάρος του 59χρονου Νικολά Σαρκοζί άρχισε έρευνα για διαφθορά και αθέμιτη άσκησης επιρροής, αξιόποινες πράξεις που εάν αποδειχθούν, τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.