Σπαζοκεφαλιά για τον Ομπάμα τα… δώρα των Χριστουγέννων

Μπορεί να διαχειρίζεται χιλιάδες σοβαρά ζητήματα, ωστόσο αυτές τις μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει έναν ακόμα γρίφο να λύσει, όπως ο ίδιος παραδέχεται: το να βρει τι δώρο θα προσφέρει στη σύζυγό του Μισέλ για τα Χριστούγεννα αποτελεί μια σπαζοκεφαλιά.
«Είναι όμορφη, ακολουθεί τις επιταγές της μόδας και ανησυχώ πάντα όταν της αγοράζω ρούχα» δήλωσε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «On air with Ryan Seacrest».
«Την ημέρα των Χριστουγέννων, εκείνη θα μου πει “Είναι υπέροχο, αγαπημένε μου” έπειτα όμως δεν θα τη δω ποτέ να το φοράει» συνέχισε ο ίδιος.
Πάντως, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, είναι πιο απλή διαδικασία το να βρει δώρο για την 16χρονη Μαλία, τη μεγαλύτερη κόρη του προεδρικού ζεύγους, αφού εκείνη δεν κρύβει την αγάπη της για τον κινηματογράφο: «Μία χρονιά της αγόρασα τη συλλογή με τις 100 σημαντικότερες ταινίες της ιστορίας. Τη λάτρεψε».
Η οικογένεια Ομπάμα θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων στη Χαβάη. Αναμένεται να αναχωρήσει την Παρασκευή από την Ουάσιγκτον και να παραμείνει για 15 ημέρες στη γενέτειρα του Αμερικανού προέδρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.