Στο Χάλτερν, την πόλη που θρηνεί 16 μαθητές, ο γερμανός πρόεδρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ συμμετείχε σε τελετή στη μνήμη των 16 μαθητών και των δύο δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.

«Δεν μπορούμε να αντιστρέψουμε τη συμφορά, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε όλοι χέρια και καρδιές για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και θα το κάνουμε αυτό με το να κρατήσουμε σφιχτά αυτούς που θρηνούν και να τους δείξουμε τη συμπαράστασή μας» είπε ο Γκάουκ.

H Germanwings ανακοίνωσε ότι στήνει στη Μασσαλία, ένα κέντρο βοήθειας για τις οικογένειες των θυμάτων.

«Σε αυτές τις σκοτεινές ώρες, ολόκληρη η προσοχή μας ανήκει στην συναισθηματική στήριξη των συγγενών και των φίλων των θυμάτων της πτήσης 9525» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, συγγενείς των θυμάτων συμμετείχαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κοντά στο σημείο της συντριβής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.