Συρία: Νεκρός έπεσε ανταποκριτής του Αλ Τζαζίρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανταποκριτής του Αλ Τζαζίρα σκοτώθηκε την ώρα που κάλυπτε τις μάχες στη νότια Συρία, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο στον ιστότοπό του.
Είναι ο τέταρτος Σύρος δημοσιογράφος ο οποίος σκοτώνεται αυτή την εβδομάδα στη χώρα.
Περισσότεροι από 70 δημοσιογράφοι έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στη διάρκεια του συριακού εμφυλίου πολέμου, σύμφωνα με την Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων (CPJ), η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη.
Ο Μάχραμ Αλ Ντέερι κάλυπτε τις μάχες μεταξύ ανταρτών και του στρατού στην πόλη Σέιχ Μασάκιν στην επαρχία Ντεράα. Σκοτώθηκε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο όχημα αντάρτη, ο οποίος είχε σβήσει τα φώτα πορεία για να μην τον εντοπίσουν, δήλωσαν μέλη της οικογένειας του δημοσιογράφου.
Η μεγάλη πλειονότητα των δημοσιογράφων που έχουν σκοτωθεί στη Συρία είναι Σύροι, σύμφωνα με την CPJ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.