Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη στην επαρχία Χομς στην κεντρική Συρία, όταν ελικόπτερα του κυβερνητικού στρατού έριξαν βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, από την επιδρομή του στρατού του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ στην πόλη Χούλα σκοτώθηκαν και δύο παιδιά.
Το Παρατηρητήριο έκανε επίσης λόγο και για άλλες παρόμοιες επιθέσεις, οι οποίες εξαπολύθηκαν στις επαρχίες Χομς και Ιντλίμπ, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμη να δώσει απολογισμό θυμάτων.
Ο κυβερνητικός στρατός ρίχνει τακτικά βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά εναντίον των περιοχών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των εξεγερμένων, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και πολλά θύματα μεταξύ των αμάχων, κυρίως στην επαρχία του Χαλεπίου.
Συρία: 13 νεκροί από βομβαρδισμούς της πολεμικής αεροπορίας στη Χομς
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
































