22χρονος απανθρακώθηκε στο όχημα του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 22χρονος Σπύρος Μυριάνθους, ο οποίος ξεψύχησε στο φλεγόμενο όχημα του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Σπύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, θα τελεστεί την Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία της Τάλας, ενώ έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα που ανήκε στον πατέρα του, γύρω στις 1:50 τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 44χρονη και με συνοδηγό τον σύζυγό της, 64 ετών.

Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της Τροχαίας, ο 22χρονος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 44χρονης.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα του 22χρονου προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ αποκολλήθηκε και η μηχανή, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο 22χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και απανθρακώθηκε.

Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, η οποία απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής.

Τόσο η οδηγός, όσο και ο σύζυγός της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πέρασαν από εξετάσεις και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: https://www.reporter.com.cy/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.