26χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού – Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της

Σε δικαστήριο της Βρετανίας αναβιώνει αυτές τις μέρες ο τραγικός θάνατος της 26χρονη χορεύτριας, Τζόρτζια Μπρουκ, η οποία άφησε την τελευταία πνοή της όταν κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής, ο σύντροφός της την έπνιξε μέχρι θανάτου.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα ο θάνατος της χορεύτριας είναι πιθανόν να ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού, καθώς η 26χρονη χορεύτρια από τη Βρετανία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το choking… Μάλιστα, μόλις η Μπρουκ πέθανε ο 31χρονος σύντροφός της, Λουκ Κάνον, έβαλε τέλος στη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό έγινε τον Φεβρουάριο του 2022 με τις Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση να παρουσιάζουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στο δικαστήριο.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν SMS που αντάλλαξε η 26χρονη με τον 31χρονο και στα οποία η χορεύτρια συμφωνούσε για τέτοιες επικίνδυνες σεξουαλικές πράξεις, ενώ πριν τη μοιραία σεξουαλική πράξη οι δυο τους είχαν καταναλώσει αλκοόλ και κοκαΐνη.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Κάνον είχε πρόθεση να σκοτώσει την Μπρουκ αν και – όπως υποστήριξε – είχε χρησιμοποιήσει «υπερβολική» δύναμη στον πνιγμό του.

Ο σύντροφός της μόλις κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν συνερχόταν ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η 26χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία πνοή της.

Ο σύντροφός της πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια δραπέτευσε από μια έξοδο κινδύνου.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν μια ημέρα μετά τον θάνατο της Μπρουκ κρεμασμένο σε ένα μικρό δασάκι κοντά στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η οικογένεια της χορεύτριας υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της είχε αλλάξει από το 2021 όταν και πρωτογνώρισε τον Κάνον υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν χειριστικός φτάνοντας στο σημείο να της υπαγορεύει μέχρι και τι ρούχα να φοράει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.