36χρονη περιγράφει πώς έμεινε σχεδόν παράλυτη μετά από θεραπεία της ημικρανίας

Τρομακτικές λεπτομέρειες για το πως μια κοινή αισθητική επέμβαση με σκοπό τη θεραπεία της ημικρανίας επέφερε παράλυση, αποκάλυψε μια TikToker. Επέλεξε να κάνει ενέσεις μπότοξ και τελικά κατέληξε στα επείγοντα νοσοκομείου με παράλυτο το μισό πρόσωπο, ενώ κόντεψε να πεθάνει από το σάλιο που έτρεχε και δεν μπορούσε να καταπιεί.

«Κατέληξα να έχω μια σπάνια επιπλοκή», έγραψε η 36χρονη Alicia Hallock σε ανάρτηση στα social media, αφού έπεσαν τα βλέφαρά της, η όραση έγινε θολή και δεν μπορούσε σχεδόν να κουνήσει τους μύες στο πρόσωπο.

Παράλληλα, ο λαιμός της πρήστηκε, γέμισε βλέννα και δεν μπορούσε να καταπιεί, με αποτέλεσμα οι γιατροί να τοποθετήσουν έξι σωληνάκια και να χορηγήσουν ειδική φαρμακευτική αγωγή, με περισσότερα από 10 φάρμακα, ανέφερε η New York Post.

 

Νοσηλεύτηκε για 18 μέρες

Η κοπέλα λοιπόν, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε για 18 μέρες, ενώ οι γιατροί την παρακολουθούσαν στενά και έδωσαν αγωγή κατά της αλλαντίασης, αφού θεώρησαν ότι μπορούσε να υποτροπιάσει και να εμφανίσει τη συγκεκριμένη πάθηση.

Πλέον, η Alicia Hallock αναρρώνει σπίτι της και κάνει καθημερινές φυσιοθεραπείες, ώστε να επανέλθει, όμως θα χρειαστούν αρκετοί μήνες, μέχρι και ένας χρόνος, μέχρι να βρεθεί στην κατάσταση που ήταν πριν το μπότοξ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.