Αφγανιστάν: Έληξε η ομηρεία – Νεκροί οι δύο δράστες

Η επίθεση εναντίον της υπηρεσίας για τους πρόσφυγες την Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, πήρε τέλος με τον θάνατο των δύο ενόπλων που είχαν οχυρωθεί μέσα στο κτήριο που στεγάζει την υπηρεσία, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης, Αταουλάχ Χογκιανί.

«Οι δύο δράστες σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να διευκρινίσει τον τελικό απολογισμό της επιχείρησης αυτής, που διήρκεσε περισσότερο από πέντε ώρες.

Ουδείς έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την επίθεση.

Nωρίτερα, ένας αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε πως η σημερινή επίθεση άρχισε όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες σταμάτησε στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει την υπηρεσία προσφυγικών υποθέσεων και ένας ένοπλος βγήκε απ’ αυτό πυροβολώντας.

«Ένας δράστης ανατινάχθηκε στην πύλη του κτιρίου, σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά σε καταστήματα και κυβερνητικά γραφεία, και δύο ένοπλοι εισήλθαν σ’ αυτό. Μερικά λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε τραυματίζοντας ανθρώπους στον δρόμο. Είδαμε αρκετούς τραυματίες και βοηθήσαμε στη μεταφορά τους», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.