Ακυρώνει τη συνάντηση με Πούτιν ο Τραμπ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την ακύρωση της συνάντησής του με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο τις εξελίξεις στις σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας, μετά από το συμβάν στον Πορθμό του Κερτς.

Όπως ανέφερε ο κ. Τραμπ σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, δεδομένου ότι τα πλοία και το πλήρωμά τους δεν έχουν επιστραφεί από τη Ρωσία στην Ουκρανία, είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές να ακυρωθεί η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον κ. Τραμπ στην Αργεντινή, στο περιθώριο της G20.

Επεσήμανε, δε, ότι προσβλέπει σε μια σύνοδο κορυφής ΗΠΑ – Ρωσίας μόλις επιλυθεί το ζήτημα μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Από την πλευρά της η Μόσχα απάντησε ότι δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.