AP: Τον ένατο δράστη των επιθέσεων στο Παρίσι αναζητούν οι γαλλικές αρχές

Ένα δεύτερο άτομο, το οποίο εμπλέκεται άμεσα στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, αναζητούν οι γαλλικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Associated Press.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία της Γαλλίας έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος θεωρείται ο όγδοος δράστης των επιθέσεων.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση του Associated Press, θα πρόκειται για τον ένατο τρομοκράτη που έλαβε μέρος στα αιματηρά γεγονότα της Παρασκευής.

Την ίδια ώρα συνεχείς είναι οι έρευνες των γαλλικών αρχών για τον εντοπισμό υπόπτων για εμπλοκή στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών να δηλώνει ότι 115.000 αστυνομικοί, χωροφύλακες και στρατιωτικοί έχουν κινητοποιηθεί στο σύνολο της επικράτειας για να εξασφαλιστεί η προστασία των πολιτών.

Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοσταθμό France Info, έκανε γνωστό ότι οι δυνάμεις της τάξης προχώρησαν σε «128 έρευνες» για υπόπτους στη διάρκεια της νύχτας που πέρασε. Πηγές του περιβάλλοντός του διευκρίνισαν ότι 10 άνθρωποι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Έρευνες γίνονται επίσης στο Βέλγιο, την Αυστρία, και τη Γερμανία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.