Από θεοσεβούμενη πάστορας… στριπτιζέζ: «Η σεξουαλικότητά μου είναι ιερή»

Bisexual δηλώνει πλέον η πρώην ιεροκήρυκας που μετατράπηκε σε στριπτιζέζ, διατηρώντας τη δική της σελίδα στη «ροζ» πλατφόρμα OnlyFans.

Τα χρόνια της χριστιανικής πίστης είναι πλέον πίσω της, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη «New York Post», όπως και οι εποχές που μεγάλωνε σε μια αυστηρή οικογένεια βαπτιστών και όλοι περίμεναν πως θα γινόταν ένα καλό κορίτσι για σπίτι.

Μόνο που τα δικά της όνειρα δεν ήταν τόσο συντηρητικά.

«Από μικρή ηλικία ήθελα να γίνω στριπτιζέζ», λέει στο μέσο η Nikole Mitchell που ζει το όνειρο της ζωής της. «Με είχαν δασκαλέψει όμως να πιστεύω πως οι επιθυμίες και το σώμα μου ήταν εγγενώς αμαρτωλά και κακά».

Η μητέρα τριών παιδιών (10, 7 και 4 ετών) τα έδωσε όλα λοιπόν για τη θρησκεία και έγινε πάστορας. Μόνο που το επαναστατικό και αντισυμβατικό της φύσης της δεν έσβησε ποτέ.Η 36χρονη σήμερα Mitchell είναι χωρισμένη και πιο έτοιμη από ποτέ να ανοιχτεί στην περιπέτεια του στριπτίζ. Χώρισε από τον σύζυγό της, έναν θρησκευόμενο άντρα με τον οποίο την πάντρεψαν για να κάνει παιδιά, και σταμάτησε τα κηρύγματα, κάτι που έκανε ως πάστορας από το 2016.

Και τότε είδε μια φίλη στο Instagram να ποζάρει με εσώρουχα. Και πλέον ήξερε τι να κάνει. Γράφτηκε λοιπόν σε μαθήματα σεξουαλικής αυτογνωσίας και πήγε για την πρώτη της επαγγελματική γυμνή φωτογράφιση.

Τα σχέδιά της δεν εξαντλούνται όμως μόνο στις γυμνές εμφανίσεις: «Έφτασα στο σημείο όπου τον Μάρτιο θα με πλήρωναν αρκετές χιλιάδες δολάρια για να κάνω σεξ με κάποιον, και ήμουν ΟΚ με αυτό, αλλά μας χτύπησε ο κορονοϊός και τα χάλασε όλα»!

Η Mitchell μετακόμισε στο Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2019 και ζει πιο χαρούμενη από ποτέ…

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.