Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία – Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»

Οι δημοσιογράφοι του καναλιού την ώρα της αστυνομικής εισβολής / TELE1TV
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε τηλεοπτικό κανάλι στην Κωνσταντινούπολη εισέβαλε η τουρκική αστυνομία το πρωί της Παρασκευής (24.10.25).

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική αστυνομία πραγματοποιεί επιχείρηση στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο TELE1.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών.

 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hurriyet», η αστυνομία ψάχνει στοιχεία ότι ο Ιμάμογλου μαζί με τον διευθυντή του TELE1 και με άλλα μέλη μιας εγκληματικής συμμορίας, και σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες, επιχείρησαν να αλλάξουν τα δεδομένα των τοπικών εκλογών του 2019 οπότε είχε νικήσει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.