Aστυνομικός σώζει «στο τσακ» ανάπηρο από διερχόμενο τρένο

Τη δραματική διάσωση από διερχόμενο τρένο ενός άνδρα, που είχε κολλήσει το αναπηρικό του αμαξίδιο στις ράγες, κατέγραψε κάμερα στην Καλιφόρνια.

Η αστυνομικός Έρικα Γιουρία περνούσε από το σημείο στην πόλη Λόντι, ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο, με το περιπολικό της όταν αντιλήφθηκε τον άνδρα καθηλωμένο με το αμαξίδιο του στις ράγες και τις προστατευτικές μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση να κατεβαίνουν, ένδειξη ότι πλησίαζε επικίνδυνα κάποιο τρένο.

Στο βίντεο διακρίνεται η αστυνομικός να βγαίνει από το περιπολικό και να τρέχει προς το σημείο, προσπαθώντας να απομακρύνει τον άνδρα και το καροτσάκι του από τις ράγες. Αλλά το αμαξίδιο είχε κολλήσει κι η Γιουρία έσυρε τον άνδρα μακριά ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού περάσει το τρένο, που χτύπησε το καροτσάκι και το πόδι του άνδρα.

YouTube player

«Η αστυνομικός Γιουρία ριψοκινδύνεψε τη ζωή της για να σώσει κάποιον άλλο και με τις ενέργειές της απέτρεψε μια τραγωδία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της πόλης των 60.000 κατοίκων. Ο 66χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.