Bίντεο από τα άδυτα του ουκρανικού στρατού – Μέσα σε μυστικό στρατόπεδο εκπαίδευσης

Εκατοντάδες νεαροί Ουκρανοί εκπαιδεύονται στη σκοποβολή και στη μάχη σε ανοιχτό πεδίο.

Οι Ουκρανοί εκπαιδεύονται για ανταρτοπόλεμο. Η κάμερα του MEGA μπήκε στο μυστικό στρατόπεδο και κατέγραψε καρέ καρέ την ταχεία εκπαίδευση νεαρών ουκρανών που πιάνουν τα όπλα για να τη μεγάλη μάχη.

Προετοιμάζονται για την τελική μάχη

Το συνεργείο του MEGA καταγράφει την εκπαίδευση των υπερασπιστών του Κιέβου που καθημερινά συντελείται σε μυστική τοποθεσία στα περίχωρα του Κιέβου.

Ο εκπαιδευτής εξηγεί στους εθελοντές ποιες είναι οι συνθήκες στις οποίες θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της μάχης και τί πρέπει να κάνουν για να ανταποκριθούν, πως να ακινητοποιούν το στόχο τους κι αφού το καταφέρουν, πώς να τον πλησιάζουν με όλες τις προφυλάξεις.

Άνδρες ακόμη και με πολιτικά ρούχα, μαθαίνουν να εξοικειώνονται με το όπλο τους. Οι νεοσύλλεκτοι μαθαίνουν να τοποθετούν σωστά τις σφαίρες στο γεμιστήρα του όπλου τους, να παίρνουν τη σωστή θέση μάχης, να οπλίζουν… να πυροβολούν τον εχθρό.

Περισσότεροι από 10.000 εθελοντές, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και 18χρονα παιδιά, ντύνονται στα χρώματα του ουκρανικού στρατού για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Όπως και ο 41χρονος Γιούρι Ματσάρσκι που μίλησε στον απεσταλμένο του MEGA στο πολιορκημένο Κίεβο, Μαρίνο Αλειφέρη.

Όσοι αξιολογηθούν ως έτοιμοι για πόλεμο, θα σταλούν στα μέτωπα για να υπερασπιστούν τα Ουκρανικά εδάφη.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.