Να σταματήσουν να γκρινιάζουν και να δίνουν μία «μαύρη» εικόνα για το μέλλον μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.
«Πιστεύω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να δούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ είναι μία ευκαιρία», ανέφερε ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας.
Αν και κανένας Ευρωπαίος ηγέτης δεν καταφέρθηκε κατά του κ. Τραμπ μετά την εκλογική του νίκη, πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν με «κρύα καρδιά», με κορυφαίο παράδειγμα τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ενώ και η πρώτη δήλωση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ είχε έμμεσες αιχμές για ζητήματα ρατσισμού και δικαιωμάτων.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































