Δεν έπεισε με το mea culpa ο Φιγιόν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το 65% των γάλλων ψηφοφόρων εξακολουθεί να θέλει η γαλλική Κεντροδεξιά να αντικαταστήσει τον Φρανσουά Φιγιόν με άλλον υποψήφιο, αν και διατηρεί την υποστήριξη της πλειοψηφίας μέσα στην πολιτική παράταξή του, έδειξε νέα δημοσκόπηση την Τρίτη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του οργανισμού Harris Interactive, το 65% των ψηφοφόρων εξακολουθούν να πιστεύουν πως η γαλλική Κεντροδεξιά θα πρέπει να επιλέξει υποψήφιο άλλον από τον Φιγιόν, ο οποίος έχει πληγεί από κατηγορίες περί αργομισθίας της συζύγου του.

Ωστόσο η ίδια δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι 59% αυτών που ανήκουν στη δεξιά παράταξη και στο κέντρο θέλουν να συνεχίσει ο Φιγιόν.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο Ίντερνετ αφού ο Φιγιόν δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα συνεχίσει τη μάχη του για την προεδρία, σε ομιλία του κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη από τους Γάλλους για το «σφάλμα κρίσης» που διέπραξε στο παρελθόν, αλλά προφανώς δεν έπεισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.