Διακοπές έκαναν τα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στην Κύπρο – Βρέθηκαν εγκαύματα στα κορμιά τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS / Yiannis Kourtoglou
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την φρικτή υπόθεση με τα δύο ανήλικα αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά μέσα σε αυτοκίνητο στην Κύπρο. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητριά των παιδιών, αναμένεται να καταθέσουν σήμερα (29.06.2026) για την υπόθεση ενώ οι έρευνες των αρχών είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Τα δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 χρόνων βρέθηκαν νεκρά στην περιοχή Ξυλοφάγου, στην Κύπρο, το απόγευμα της Κυριακής και εγκλωβισμένα μέσα στο αυτοκίνητο. Αν και στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και τα μετέφερε στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τα επαναφέρουν στη ζωή. Άμεσα, αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας συνέλαβαν τον 30χρονο πατέρα και την 38χρονη μητριά τους οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιων εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ξυλοφάγου, Γιώργο Ιουλιανό, τα δύο αγοράκια, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές, ώστε να περάσουν χρόνο με τον πατέρα τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πατέρας και η μητριά των παιδιών αναχώρησαν το πρωί για την δουλειά τους, ενώ τα παιδιά φέρονται να μπήκαν στο παρκαρισμένο όχημα και, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εγκλωβίστηκαν σε αυτό.

Αργότερα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στις σορούς των δύο ανήλικων εντοπίστηκαν εγκαύματα, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τις νεκροτομές που θα διενεργηθούν.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνεχίζει τις έρευνες, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια που οδήγησαν στην τραγική κατάληξη.

Πληροφορίες από sigmalive.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.