Δημοσίευσε σε εφημερίδα ότι… την απάτησε ο σύζυγός της

Τον γύρο των social media, και όχι μόνο, κάνει η είδηση ότι μια γυναίκα στην Αυστραλία αποφάσισε να δημοσιεύσει… σε εφημερίδα ότι την απατά ο σύζυγός της! Πολλοί μάλιστα τηλεφώνησαν στην τοπική εφημερίδα και ζήτησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το συζυγικό σκάνδαλο.

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί της», έγραφε η αγγελία στην τοπική εφημερίδα της Αυστραλίας, που τυπώθηκε σε μεγάλη γραμματοσειρά και κεφαλαία γράμματα. «Τώρα όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρωμερός άπιστος είσαι. Από την Τζένη. Υ.Γ. Αγόρασα αυτή τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα».

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών ήταν τόσο μεγάλο που οι συντάκτες της εφημερίδας αναγκάστηκαν να ενημερώσουν το κοινό ότι, παρά τις πιέσεις, δεν θα αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την Τζένη – τη γυναίκα που προχώρησε στην αγγελία.

Οι συντάκτες της εφημερίδας επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα καταχώρησε την αγγελία μέσω του site τους, χωρίς να αποκαλύψουν το ποσό που επιχείρησε να πληρώσει -κατά τα λεγόμενά της- με την κάρτα του συζύγου της. Οι υπεύθυνοι ωστόσο δεν προχώρησαν, όπως υποστήριξαν στην χρέωση για την αγγελία, καθώς θα ήταν παράνομο να χρεώσουν τον λογαριασμό του Στιβ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.