Δολοφόνησε 18 μηνών παιδί, δύο εβδομάδες αφότου το υιοθέτησε

Για κακοποίηση ενός μωρού 18 μηνών, δύο εβδομάδες αφότου το υιοθέτησε επισήμως με τον σύζυγό του, κατηγορείται ένας 31χρονος στη Βρετανία.

Ο 31χρονος, στη δίκη που είναι σε εξέλιξη, κατηγορείται ότι “κούνησε βίαια” το μωρό, προκαλώντας του “σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι” και ενώ είχαν προηγηθεί μήνες κακοποίησης.

Η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, τέσσερις μέρες μετά την κλήση του κατηγορούμενου στις πρώτες βοήθειες, στις οποίες ανέφερε ότι το παιδί δεν αντιδρούσε. Ο 31χρονος αρνείται ότι την σκότωσε.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το άτυχο κοριτσάκι είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, αρκετά σπασμένα πλευρά, σπάσιμο στο αριστερό μηριαίο οστό και κάταγμα κρανίου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι το παιδάκι είχε μεταφερθεί ουκ ολίγες φορές στο νοσοκομείο. Δύο μήνες αφότου δόθηκε στο ζευγάρι έσπασε τον αστράγαλό της. Ο 31χρονος είχε αναφέρει διαφορετικά στοιχεία για τον τρόπο τραυματισμού της. Ένα μήνα μετά, κοινωνικός λειτουργός διαπίστωσε την ύπαρξη μώλωπα στο μέτωπό της, κάτι που επαναλήφθηκε λίγο καιρό αργότερα. Στο τελευταίο πριν τον θάνατό της, περιστατικό το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση από τις σκάλες, όπως είχε πει ο 31χρονος.

Το κοριτσάκι τέθηκε υπό την φροντίδα δημόσιας αρχής λίγες μέρες μετά την γέννηση της. Όταν ήταν 10 μηνών βρέθηκε στα χέρια του 31χρονου και του συζύγου του. Να σημειωθεί, ότι όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ο 31χρονος παραιτήθηκε από την full time δουλειά που είχε, προκειμένου να μπορεί να φροντίζει το μωρό. Οκτώ μήνες αργότερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την υιοθεσία, με την προαναφερθείσα κατάληξη.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.