Δολοφόνησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε κρουαζιερόπλοιο και το έκρυψε στην καμπίνα

Μπροστά σε ένα έγκλημα το οποίο τελέστηκε σε κρουαζιερόπλοιο με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος κάτω από περίεργες συνθήκες είναι οι αρχές στην Ιταλία.

Μια γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, η οποία εργάζεται στο κρουαζιερόπλοιο, φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της.

Η γυναίκα, εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper, με σημαία από τις Μπαχάμες και, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι ήταν έγκυος. Όπως γράφει ο Τύπος, έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους της.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης. Έσπευσαν, με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση, εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και περισυνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία. Η παιδοκτόνος βρίσκεται σε νοσοκομείο του Γκροσέτο, υπό περιορισμό, και στο μεταξύ το πλοίο σάλπαρε από την Τοσκάνη για να συνεχίσει το προγραμματισμένο ταξίδι του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.