Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στη βορειοδυτική Ιταλία, παρασύρθηκαν από ορμητικά νέα

Πλημμύρες στο Φρίουλι
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας χτυπά το τη βορειοδυτική Ιταλία με δύο άτομα να αγνοούνται από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στην Ιταλία είναι ένας άνδρας 35 ετών, καθώς και η ηλικιωμένη γυναίκα την οποία προσπάθησε να βοηθήσει. Και οι δυο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρονται να παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και τις λάσπες, μετά τη μερική κατάρρευση ενός κτηρίου στην περιοχή Μπρατσάνο της περιφέρειας Φριούλι Βενέτσια Τζούλια.

Η Πολιτική Προστασία και οι πυροσβέστες προσπαθούν να εντοπίσουν τους δύο αγνοούμενους, αλλά το έργο τους δυσχεραίνεται από τις συνέπειες των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στην πόλη Γκορίτσια, κοντά στα σύνορα με την Σλοβενία, εμπορικές επιχειρήσεις και ισόγεια σπίτια έχουν πλημμυρίσει, με τεράστιες οικονομικές ζημιές.

 

 

 

 

Πολλά σχολεία της περιφέρειας Φριούλι Βενέτσια Τζούλια σήμερα παρέμειναν κλειστά και, εξαιτίας των πλημμυρισμένων δρòμων, οι μετακινήσεις των πολιτών είναι ιδιαίτερα προβληματικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.