Δύο νέοι έφυγαν νωρίς σε φριχτό τροχαίο

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι νέοι, ο Γιώργος Αθανασίου και η Μαρία Κελασίδου, που βρήκαν φρικτό θάνατο, στο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Στροβόλου, στη Λευκωσία.

Όπως φαίνεται, η σύγκρουσή τους, με όχημα που οδηγούσε 47χρονη, ήταν βίαιη, αφού η οροφή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι νέοι, καταπλάκωσε τις μπροστινές θέσεις του οχήματος.

Το τροχαίο, σημειώθηκε γύρω στις 22:45, όταν το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη Μαρία, με συνοδηγό τον 21χρονο Γιώργο εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους ακόμη λόγους και αφού πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα, συγκρούστηκε με το όνομα της 47χρονης.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση, οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η άμεσε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό τους.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο τους.

Στη σκηνή για εξετάσεις μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διαπίστωσαν ότι και οι τρεις επιβαίνοντες έφεραν ζώνη ασφαλείας, ενώ διερευνούν κατά πόσον οι άτυχοι νέοι κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.Σημειώνεται ότι οι Αρχές κάνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το θανατηφόρο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Όσον αφορά τη 47χρονη μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Πηγή: https://www.reporter.com.cy/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.