«Έχω πάει με εκατοντάδες αθλητές, οι καλύτεροι είναι οι…»

Η διάσημη πορνοσταρ Λίζα Αν αν και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και αρκετό καιρό έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τις επιδόσεις των αθλητών που έχει πάει.

Η ηθοποιός-θρύλος των ερωτικών ταινιών, που φέτος θα γίνει 50 ετών ανέφερε πώς έχει πάει με εκατοντάδες αθλητές, ωστόσο προτιμά τους παίκτες του NBA.

«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές. Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ.

H ίδια εξήγησε στη συνέχεια και την αιτία αυτής της προτίμησής της. «Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα ‘οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος’», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.