Έφηβος σκότωσε τον πατέρα του, τον έβαλε σε κάδο σκουπιδιών και τον πέταξε σε ποτάμι

Ένας 17χρονος από τις ΗΠΑ θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του πατέρα του, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 26 Μαΐου. Μάλιστα, ο έφηβος θεωρείται ότι πέταξε το άψυχο σώμα του σε ποτάμι, ενώ το πτώμα του συνεχίζει να αγνοείται.

Όπως αναφέρει το Fox News, ο 17χρονος David Perry, κάτοικος της κομητείας Μάριον, στην Ιντιάνα, στις ΗΠΑ, κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ωστόσο, ο έφηβος δεν έχει ομολογήσει και κανείς δεν έχει μπορεί να πει με βεβαιότητα κάτω από ποιες συνθήκες εξαφανίστηκε ο πατέρας του.

Η αδερφή του David δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα της στις Αρχές, όταν εντόπισε μια τεράστια κηλίδα αίματος κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του.

Η αστυνομία έχει καταλήξει στο παρακάτω σενάριο και βάσει αυτού του απήγγειλαν κατηγορίες στον 17χρονο γιο του εξαφανισμένου.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο Ντέιβιντ σκότωσε τον πατέρα του στο κρεβάτι του και στη συνέχεια κατάφερε να ξεφορτωθεί το πτώμα με έναν μεγάλο κάδο απορριμμάτων στο White River.

Η αστυνομία εντόπισε το δίπλωμα του Perry μαζί με κατεστραμμένες πιστωτικές κάρτες και μια επαγγελματική κάρτα στο σωρό με καμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.

Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ εντοπίστηκε σε σουπερμάρκετ και αγόρασε μια κόκκινη κούκλα, έναν μικρό ανεμιστήρα, καλύμματα καθισμάτων, ένα κερί, μια ζώνη και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.