Έκανε τεστ DNA και της «φόρτωσαν» ανεξιχνίαστη δολοφονία που έγινε πριν από 36 χρόνια

Μια γυναίκα από την Αμερική έμεινε άναυδη μετά από ένα περίεργο τηλεφώνημα που έλαβε. Η Jackie Vadurro, από την Καλιφόρνια, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που σου δείχνει από ποιες γεωγραφικές περιοχές κατάγεσαι και αυτό που αποκάλυψε ήταν μοναδικό.

Η Vadurro έστειλε το DNA της στην εταιρεία και περίμενε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα. Ξαφνικά στα τέλη Ιανουαρίου δέχτηκε μια κλήση, από άγνωστο αριθμό.

Αρκετοί είναι αυτοί που μόλις δουν ένα άγνωστο αριθμό, δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν. Η κοπέλα δεν δίστασε και τελικά απάντησε. Αυτός που την κάλεσε ήταν ντετέκτιβ ανεξιχνίαστων ανθρωποκτονιών από το Σαν Ντιέγκο.

Ο ντετέκτιβ εξήγησε, ότι το κιτ DNA της κοπέλας είχε συνδεθεί με μια δολοφονία που είχε γίνει πριν από 36 χρόνια. Το 1986 μια κοπέλα έπεσε νεκρή μετά από θανάσιμους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Στην αρχή η κοπέλα νόμιζε πως κάποιος της έκανε πλάκα. Ανακαλώντας την εμπειρία της στη New York Post, η Vadurro δήλωσε: «Έμεινα έκπληκτη. Ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα κακό, αλλά όταν σε καλεί η αστυνομία για έναν φόνο, σκέφτεσαι: «Θεέ μου, σε τι έχω εμπλακεί;».

Η αστυνομία μπόρεσε να διαπιστώσει ότι η Vadurro ήταν είτε δεύτερη είτε τρίτη ξαδέρφη του θύματος. Η αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα της δολοφονίας ήταν το παιδί του προπάππου της μητέρας της Vadurro.

«Εγώ και αυτή η άγνωστη μοιραζόμαστε το ίδιο DNA, είναι μέρος του εαυτού μου», δήλωσε ο Vadurro. «Χαίρομαι που είμαι σε θέση να φέρω την ιστορία της στο φως και ελπίζω [να βοηθήσω] να συλληφθεί το φρικτό άτομο που τη σκότωσε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.