Έμαθε το έγκλημα της συζύγου όταν παραμιλούσε στον ύπνο της

Μπροστά σε μία απίστευτη αποκάλυψη βρέθηκε ο Άντονι Φορτ, όταν διαπίστωσε πως η σύζυγος του είχε κάνει κλοπή.

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 2018, στο Λίβερπουλ, όταν ο 61χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συνέβαινε με τη 47χρονη Ρουθ, η οποία φρόντιζε μία ανάπηρη ηλικιωμένη στο σπίτι της. “Μου είπε ότι η γυναίκα είχε 98.000 λίρες στον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο τρόπος που μιλούσε με έκανε να νιώσω περίεργα. Κατάλαβα ότι είχε πρόσβαση στην κάρτα της και γνώριζε και το pin”.

Ακολούθησαν οι διακοπές του ζευγαριού στο Μεξικό, το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ο Άντονι παρατήρησε ότι η γυναίκα του ξόδευε πολλά χρήματα. Όταν τη ρώτησε, πού τα βρήκε, του είπε ότι συγγενείς της είχαν δώσει 1.000 λίρες. “Η Ρουθ έκλεινε συνεχώς ταξίδια και έκανε ψώνια”, περιγράφει. Πλέον, ήταν βέβαιος ότι κάτι συνέβαινε αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει τι ακριβώς.

Τελικά, η ανακάλυψη έγινε το Δεκέμβριο του 2018. Το ζευγάρι κοιμόταν και ο Άντονι ξύπνησε μέσα στη νύχτα, όταν η Ρουθ παραμιλούσε για… λεφτά. Τότε, σηκώθηκε και έψαξε το πορτοφόλι της, όπου βρήκε μία κλεμμένη χρεωστική κάρτα. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκλεψε έναν αδύναμο άνθρωπο και έπρεπε να την καταδώσω”.

Από την έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η Ρουθ είχε κλέψει συνολικά 7.200 λίρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.