Έπαθε έμφραγμα και κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το νοσοκομείο – Του έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση

Ο 56χρονος Κλάιβ Λούσι οδηγούσε προς το σπίτι του στο Northampton. Ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και στην πλάτη ένα βάρος σαν να τον πατάει ελέφαντας.

Το χέρι του μούδιασε επάνω στο τιμόνι ενώ ένιωσε κρύο ιδρώτα να τον λούζει και το στομάχι του να σφίγγεται όπως δεν είχε νιώσει ποτέ. Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Από τα συμπτώματα γνώριζε πως πάθαινε έμφραγμα.

Ήταν σίγουρος ότι θα πέθαινε επάνω στο τιμόνι, όταν το μυαλό του δούλεψε. Το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ήταν κοντά. Παρακαλούσε μόνο να μην χάσει τις αισθήσεις του. Όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν εντονότερος και μια σκοτοδίνη γέμιζε τα μάτια του.

Στο νοσοκομείο

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο. Παράτησε όπου βρήκε το αυτοκίνητο του, δίπλα στη ράμπα της εισόδου, άνοιξε την πόρτα και πιάνοντας το στήθος του προχώρησε αργά προς την είσοδο μέσα σε κατάσταση πανικού. Κατάφερε να ψελλίσει «Πεθαίνω… έμφραγμα» και έχασε τις αισθήσεις του μπροστά σε δυο νοσοκόμους που τον έπιασαν και τον έβαλαν κατευθείαν στα επείγοντα. 

Τελικά ο Κλάιβ στάθηκε τυχερός. Οι γιατροί έπεσαν επάνω του και κατάφεραν να τον σώσουν. Ύστερα από κάποιες ημέρες στην εντατική, ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο.

Όταν βγήκε όμως έξω στο αυτοκίνητο του το οποίο θα οδηγούσε η κόρη του είδε μια κλήση επάνω στο τζάμι από την τροχαία. Έπρεπε να πληρώσει 120 ευρώ (100 λίρες) για παράνομη στάθμευση σε χώρο του νοσοκομείου που απαγορεύεται. Υπήρχε άλλωστε και ει ειδική σήμανση αλλά φυσικά, εκείνη την ώρα που πέθαινε, δεν είχε χρόνο να σκεφτεί. 

Η κόρη του Κλάιβ είπε στην εφημερίδα Sun: «Προφανώς δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο σήμα. Προσπαθούσε να μπει μέσα στο νοσοκομείο όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Ξέρουμε τώρα ότι εκεί που πάρκαρε ήταν λάθος, αλλά το έκανε πανικόβλητος και πονώντας».

Ο Κλάιβ όταν ανάρρωσε εντελώς πήγε στην τροχαία να πληρώσει το πρόστιμο. Τους εξήγησε τι είχε συμβεί και τους έδειξε και τα χαρτιά του νοσοκομείου. Τότε με μια γενναιόδωρη πράξη για φλεγματικούς Βρετανούς, του μείωσαν το πρόστιμο κατά 60%.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.