Έπεσε σε φούρνο 900 βαθμών Κελσίου επειδή χρωστούσε (ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία ενός 34χρονου εργάτη στην Κίνα.

O 34χρονος εργάτης αυτοκτόνησε επειδή φέρεται να έχασε περίπου 7.000 ευρώ στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να χρωστάει αρκετά χρήματα στους δανειστές του.

Η αυτοκτονία του Γουανγκ Λονγκ, όπως ήταν το όνομα του άτυχου εργάτη, έγινε αντιληπτή όταν διαπιστώθηκε ότι απουσίαζε από τη βάρδια του.

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από σχετική έρευνα, ο 34χρονος έπεσε σε φούρνο με θερμοκρασία 900 βαθμών Κελσίου.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε, μάλιστα, τη στιγμή που ο 34χρονος εργάτης ετοιμάζεται να πέσει μέσα στον φούρνο για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο βίντεο, σύμφωνα με την Sun, έχει καταγραφεί ο 34χρονος να βγάζει τα γάντια και το κράνος του και στη συνέχεια να βουτά μέσα στον καυτό φούρνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Baogang Group στην οποία εργαζόταν ο 34χρονος, η αυτοκτονία σχετίζεται με μεγάλα χρέη που είχε τα οποία δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

Ο Λονγκ εργαζόταν για περισσότερα από 10 χρόνια στην εταιρεία η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς χάλυβα στην Κίνα.

Συνάδελφοι του 34χρονου κατέθεσαν ότι ο ίδιος «έπαιζε» στο χρηματιστήριο για πολύ καιρό προσθέτοντας ότι έχασε περίπου 7.000 ευρώ την ημέρα της αυτοκτονίας του οπότε οι δείκτες στα χρηματιστήρια της Κίνας υποχώρησαν σε χαμηλά τριμήνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.