Ερωτεύτηκε τον πορτιέρη που την πέταξε έξω από κλαμπ παρά τα 29 χρόνια διαφοράς τους

Μια νεαρή γυναίκα μιλά για την επεισοδιακή γνωριμία της με τον σύντροφό της: Βρισκόταν σε ένα κλαμπ, όπου εκείνος εργαζόταν ως πορτιέρης, ένας καβγάς ξέσπασε και εκείνος την πέταξε έξω από το μαγαζί. Κατέληξε πάντως να ερωτευτεί τον συγκεκριμένο άντρα που είναι κατά 29 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η 26χρονη Λόρεν Κερ από την Αγγλία γνώρισε για πρώτη φορά τον 55χρονο Άντονι Σάιλορ στη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου στην πόλη της το 2017. Οι πρώτες εντυπώσεις και των δύο ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές, καθώς ο Άντονι ήταν εκείνος που ανέλαβε να τη συνοδεύει έξω από το κλαμπ όπου εργαζόταν όταν η Λόρεν έμπλεξε σε έναν καβγά.

Τη Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο που σημειώθηκε το περιστατικό όμως, η Λόρεν ξεκίνησε μια νέα δουλειά και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο Άντονι είχε επίσης αρχίσει να εργάζεται για την ίδια εταιρία την ίδια ημέρα.Το ζευγάρι λέει πως έχει την πλήρη στήριξη των οικογενειών τους, παρά τα 29 χρόνια που τους χωρίζουν. Για τη Λόρεν, τα πλεονεκτήματα του να είναι με έναν άντρα σχεδόν τρεις δεκαετίες μεγαλύτερό της είναι ότι ο Άντονι έχει μια πλούσια εμπειρία ζωής, είναι σταθερός και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει από τη ζωή του.

Όταν όμως βρίσκονται έξω, η Λόρεν και ο Άντονι διαπιστώνουν ότι οι άγνωστοι τους κοιτούν επίμονα σε περίπτωση που δείξουν κάποια τρυφερότητα ο ένας στον άλλον. Πολλές φορές μάλιστα έχουν ρωτήσει τη Λόρεν αν είναι κόρη του Άντονι και, ενώ αυτό ήταν κάτι που την ενοχλούσε πριν, τώρα λέει ότι έχει μάθει να γελάει με αυτό.

Το ζευγάρι θέλει να πει στον κόσμο ότι «η αγάπη είναι αγάπη» ανεξαρτήτως ηλικίας. «Η διαφορά ηλικίας δεν μας έχει επηρεάσει ποτέ στην πραγματικότητα τόσο πολύ πέρα από τα σχόλια από αγνώστους για το ότι είναι ακατάλληλη.

Κάποιες φορές οι άνθρωποι κοιτούν επίμονα όταν μας βλέπουν μαζί ή κάνουν σχόλια, ρωτώντας αν είμαι η κόρη του Άντονι. Στην αρχή με ενοχλούσαν πολύ αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, γελούσα. Επιλέξαμε να το αγνοήσουμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», λέει η Λόρεν.

Ο Άντονι ήταν παντρεμένος επί 25 χρόνια και είχε χωρίσει προτού γνωρίσει τη Λόρεν. Έχει επίσης έναν 19χρονο γιο, με τον οποίο δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις. «Μερικές φορές τον παίρνει από κάτω που δεν βλέπει τον γιο του αλλά νομίζω ότι η κόρη μας τον βοηθάει πολύ με αυτό», σημειώνει η Λόρεν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.