Έβγαζε selfie ενώ το αυτοκίνητό της βυθιζόταν στα παγωμένα νερά ποταμού

Ο Καναδάς είναι γνωστός για το βαρύ κλίμα του, ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καταγράφηκαν πολικές θερμοκρασίες. Μάλιστα, ο ποταμός Ριντό μετατράπηκε σε «παγοδρόμιο».

Μια νεαρή Καναδή αποτυπώθηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media να οδηγεί πάνω στο «παγοδρόμιο», αλλά στη συνέχεια το αυτοκίνητό της άρχισε να βυθίζεται.

Πώς αντέδρασε η ίδια; Την ώρα που το αυτοκίνητό της βυθιζόταν στα παγωμένα νερά της πρωτεύουσας Οτάβα, εκείνη έβγαλε το κινητό της, ανεβασμένη στο πίσω παρμπρίζ και πόζαρε για μία selfie.

Επιχείρηση διάσωσης με καγιάκ
«Όταν ο πάγος άρχισε να σπάει και το κίτρινο αυτοκίνητό της βυθιζόταν, εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβηκε στην οροφή του οχήματος για μία selfie. Την ίδια ώρα, υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να την σώσουν», γράφει η New York Post.

Για να την απομακρύνουν από το επικίνδυνο μέρος, οι κάτοικοι χρησιμοποίησαν το πιο αποτελεσματικό μέσο σε αυτές τις περιπτώσεις: το καγιάκ.

Δείτε βίντεο

Σώθηκε η γυναίκα

Η άγνωστη γυναίκα με το χαρακτηριστικό κόκκινο παλτό βγήκε σώα και αβλαβής, ενώ το αυτοκίνητό της χάθηκε στα παγωμένα νερά στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

«Είναι πάνω από το αυτοκίνητο», λέει ένας ανήσυχος κάτοικος σε βίντεο που τραβήχτηκε από το μέρος όπου βυθιζόταν το όχημά της την ώρα που δύο άνδρες ετοιμάζονταν να τη βοηθήσουν στέλνοντάς της το καγιάκ.

Σε άλλο βίντεο, η γυναίκα έχει ήδη μπει στο καγιάκ καθώς ένας άνδρας την βγάζει στα ρηχά. Τότε ένας άντρας της λέει: «Μην πηγαίνεις προς το αυτοκίνητο, σε παρακαλώ έλα πιο κοντά» με την κοπέλα να δείχνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Ήμασταν στον ποταμό Ριντό όταν το αυτοκίνητο βυθίστηκε στο ποτάμι. Ήμουν σοκαρισμένη με το πόσο γρήγορα βυθιζόταν…!», έγραψε στο Twitter μια χρήστρια.

Στην περιοχή έσπευσαν ένα ασθενοφόρο κι ένα περιπολικό της Αστυνομίας, ωστόσο, όταν έφτασαν, η γυναίκα είχε ήδη σωθεί.

Οι χρήστες των social media «κατακεραύνωσαν» την απερισκεψία της κοπέλας. «Απαθανάτισε τη στιγμή με μια selfie, ενώ οι άνθρωποι έσπευσαν να την βοηθούσαν και ανησυχούσαν γι’ αυτήν», έγραψε στο Twitter άλλη χρήστρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή κοπέλα κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση του οχήματος. Η Αστυνομία είπε ότι ο πάγος στο σημείο του ποταμού που έσπασε ήταν πιο λεπτός. «Κανένας πάγος δεν είναι ασφαλής», ενημέρωσαν οι αστυνομικοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.