Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Άννα – Τι συνέβη πραγματικά;

Μάλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, επειδή δεν ήταν δίπλα της στην υποδοχή του Τραμπ; Ή μήπως ήταν όλα μια παρεξήγηση; Το βίντεο που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, σηκώνει, η αλήθεια είναι, πολλές ερμηνείες. Ποια είναι όμως η πραγματική;

Στο βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και τη σύζυγό του Μελάνια, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Άννα στέκεται πίσω από το προεδρικό ζεύγος, στην πόρτα της συγκεκριμένης αίθουσας. Κάποια στιγμή, η βασίλισσα Ελισάβετ στράφηκε στην κόρη της και της έκανε ένα νόημα. Η πριγκίπισσα Άννα σήκωσε τους ώμους της και περίμενε να προχωρήσει το ζεύγος Τραμπ. Πολλοί υπέθεσαν ότι η βασίλισσα μάλωσε την κόρη της, επειδή δεν ήταν δίπλα της στην υποδοχή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, είπαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ γύρισε το κεφάλι της για να δει ποιος ακόμα περίμενε μετά τους Τραμπ, για να μπει στην αίθουσα. «Είμαι μόνο εγώ!» της είπε η πριγκίπισσα Άννα, σηκώνοντας τα χέρια της και συμπλήρωσε γελώντας: «Και όλοι αυτοί», δείχνοντας πίσω της.Έτσι κι αλλιώς, η αρχική ερμηνεία είναι λανθασμένη, καθώς στην υποδοχή των επίσημων καλεσμένων στο παλάτι στέκονται μόνο η βασίλισσα και ο διάδοχος του θρόνου, ο Κάρολος δηλαδή. Συνεπώς, και σύμφωνα με το πρωτόκολο, η Άννα δεν είχε καμία δουλειά να στέκεται δίπλα στη μητέρα της.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.