Η γλυκιά χειρονομία του βασιλιά Καρόλου προς την Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη εμφάνισή της μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Φωτογραφίες: Reuters

Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος μοιράζονται, εκτός από έναν δυνατό συγγενικό δεσμό, και την ίδια αγωνία για την υγείας τους μιας και οι δυο παλεύουν με τον καρκίνο.

Σήμερα Σάββατο (15.06.2024), η νύφη του βασιλιά Καρόλου, Κέιτ Μίντλετον, μαγνήτισε τα βλέμματα με την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα μετά από πολύμηνη απουσία λόγω της ασθένειάς της.

Οι δυο τους, ανέβηκαν ξανά στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για πρώτη φορά αφότου ξεκίνησαν και οι δύο θεραπεία για τον καρκίνο.

Η Κέιτ παρακολούθησε μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τους θεαματικούς σχηματισμούς της RAF, στο πλαίσιο του Trooping the Colour, που σηματοδοτεί τους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Ο μονάρχης σε μια γλυκιά χειρονομία προς την πριγκίπισσα Κέιτ, την «έβαλε» να σταθεί δίπλα του στο περίφημο μπαλκόνι – στην τελετή του προηγούμενου έτους, δίπλα του έστεκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Το ιπτάμενο υπερθέαμα ξεκίνησε όταν η βασιλική οικογένεια βγήκε στο μπαλκόνι – με τον Κάρολο και την Καμίλα να βγαίνουν πρώτοι και να ακολουθούν η Κέιτ με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Μαζί τους ακολούθησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου, με την οικογένεια να χαμογελά και να χαιρετά το πλήθος πριν σταθεί περήφανα καθώς η μπάντα παιάνιζε τον εθνικό ύμνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.