Η λαμπερή Κέιτ, η επταώροφη τούρτα και η ατελείωτη χλιδή στο γάμο του διαδόχου της Ιορδανίας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν από τους γαλαζοαίματους που παρευρέθηκαν στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν της Ιορδανίας και της Ράτζουα Αλ-Σάιφ.

Το βασιλικό ζεύγος που εκπροσωπούσε τη βρετανική βασιλική οικογένεια, χαιρέτισε τους νεόνυμφους στη γαμήλια δεξίωση στο παλάτι Al Husseiniya στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Η Κέιτ έκλεψε την παράσταση με δημιουργία Jenny Packham. Το χρυσό, λαμπερό, μακρυμάνικο φόρεμα κόστιζε περίπου 5.000 λίρες. Την εμφάνιση της Κέιτ συμπλήρωσε η διαμαντένια τιάρα. Το ίδιο κομψός έδειχνε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με κοστούμι και φράκο.

Η Κέιτ, η οποία έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στην Ιορδανία κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, ηγήθηκε των λαμπερών καλεσμένων της εκδήλωσης με ένα ροζ δαντελένιο φόρεμα.

Στη γαμήλια δεξίωση βασιλικοί από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών ενώ η νύφη και ο γαμπρός έκοψαν ενώπιον όλων τη γαμήλια τούρτα τους, η οποία αποτελούνταν από επτά επίπεδα.

Ο γάμος έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα, καθώς χιλιάδες Ιορδανοί βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου είχαν αναρτηθεί τα πορτρέτα των νεόνυμφων. Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ημέρες είχαν οργανωθεί πολλά σόου με πυροτεχνήματα, αεροπορικές επιδείξεις και συναυλίες σε όλη τη χώρα.

«Ο Χουσεΐν είναι ο δικός σας γιος, εσείς είστε η οικογένειά του και είναι ο δικός σας γάμος» είχε πει απευθυνόμενη στους Ιορδανούς η Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube στις 23 Μαΐου.

Τέτοιοι εορτασμοί είναι σπάνιοι στον αραβικό κόσμο, όπου οι συντηρητικές μοναρχίες μοιράζονται ελάχιστες πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή τους με τους πολίτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.