Η στιγμή που ηλεκτρικό ποδήλατο έπιασε φωτιά σε διαμέρισμα – «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε» (βίντεο)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένοικος διαμερίσματος σε περιοχή του Λονδίνου όταν έπιασε φωτιά το ηλεκτρικό ποδήλατο που είχε αφήσει μέσα στο σπίτι.

Στο βίντεο φαίνεται το ηλεκτρικό ποδήλατο του 29χρονου Avi Gooransingh αρχικά να βγάζει καπνό και στη συνέχεια να αναφλέγεται με τις πρώτες εκτιμήσεις να αποδίδουν την έναρξη της φωτιάς στη μπαταρία.

Δείτε το βίντεο

 

«Είχα μόλις φτάσει στο σπίτι και υπήρχε μια ιδιαίτερη μυρωδία. Ρώτησα την αδερφή μου αν χρησιμοποιούσε ασετόν και μου απάντησε “όχι” οπότε εγώ είπα ότι προέρχεται από το ποδήλατο. Αμέσως σκέφτηκα ότι κάτι συμβαίνει λάθος και ότι έπρεπε να βγάλω το ποδήλατο από το διαμέρισμα. Όταν αυτό εξερράγη, πανικοβλήθηκα. Σκέφτηκα ότι η οικογένειά μου θα πεθάνει. Η αδερφή μου μπήκε μέσα στο διαμέρισμα και εγώ κάλεσα την πυροσβεστική» περιέγραψε την περιπέτειά του ο 29χρονος.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό η πυροσβεστική εξέδωσε προειδοποίηση προς του κατοίκους του Λονδίνου να μην κρατάνε τα ηλεκτρικά ποδήλατα μέσα στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την Mirror η πυροσβεστική του Λονδίνου αντιμετώπισε 64 φωτιές από ηλεκτρικά ποδήλατα και μοτοποδήλατα μέσα στο 2023, με μια εξ αυτών να αποδεικνύεται θανατηφόρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.