Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε»: Έτσι θα ήταν σήμερα η Νταϊάνα ως Βασίλισσα

Τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιήθηκε για να προσπαθήσει να απεικονίσει το πώς θα έμοιαζε σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα αν γινόταν Βασίλισσα.

Ο πρώην σύζυγός της, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ στέφθηκε το Σάββατο, 6 Μαΐου. Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται πώς θα έμοιαζε η Νταϊάνα αν ήταν ακόμα ζωντανή.

Να θυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 και επομένως δεν είναι ζει ώστε να δει τον πρώην σύζυγό της να στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας.

Έχει γίνει αντικείμενο αμέτρητων άρθρων, ρεπορτάζ και έχει εμπνεύσει ακόμη και τηλεοπτικές σειρές και ταινίες για τη σχέση της με τον σύντροφό της και την πεθερά της, Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η περιφρόνησή της που είχε απέναντι στους βασιλικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα και η απόφασή της να χωρίσει από τον σύζυγό της τράβηξαν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και του ευρύτερου κοινού.

Έτσι θα ήταν η Lady Di σήμερα

Ορισμένες φωτογραφίες από την πιθανή σημερινή εμφάνιση της Lady Di έχουν δημοσιευθεί social media. Ένα από αυτά δείχνει το πρόσωπό της με έντονες γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, καθώς και γκρίζα μαλλιά.

Σε άλλες εικόνες, η πριγκίπισσα εμφανίζεται να φοράει γυαλιά και με ένα πρόσωπο που μοιάζει ελάχιστα με αυτό των νεανικών της χρόνων.

Αν δεν είχε πεθάνει η Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, την ημέρα της στέψης θα ήταν 62 ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.