Jerry Lewis: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο διάσημος κωμικός

Ο Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, τραγουδιστής και σκηνοθέτης Jerry Lewis νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας με λοίμωξη της ουροδόχου κύστης αλλά αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και να ταξιδέψει στον Καναδά, προς το τέλος του μήνα, για τα γυρίσματα ταινίας.

Ο 91χρονος σταρ εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί «αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες», όπως ανέφερε η εκπρόσωπός του, Candi Cazau.

Κάτοικος του Λας Βέγκας, ο Lewis υποφέρει χρόνια από σειρά παθήσεων, μεταξύ των οποίων και καρδιακές προσβολές, μια φλεγμονώδη διαταραχή του πνεύμονα και χρόνιους πόνους στην πλάτη.

Ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε φήμη τη δεκαετία του ’50 ως κωμικός σε νάιτ κλαμπ, στην τηλεόραση και σε ταινίες, ξεκινώντας την καριέρα του ως φιλαράκι του καλοντυμένου γόη τραγουδιστή Dean Martin. Μετά το ξεκίνημα της ατομικής του καριέρας στον κινηματογράφο, ο Lewis γύρισε 45 ταινίες σε πέντε δεκαετίες.
Ήταν, επίσης, συνδεδεμένος για πολλά χρόνια με τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο για ανεύρεση πόρων προς όφελος της Ένωσης Μυϊκής Δυστροφίας, που παρουσίαζε κάθε χρόνο από το 1952 έως το 2011.

Ο Jerry Lewis προγραμματίζει να ταξιδέψει στον Καναδά για δεκαήμερο γύρισμα ταινίας, στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα προς το παρόν.
Η τελευταία εμφάνισή του σε ταινία ήταν το 2013, στην ταινία «Max Rose», όπου ερμήνευσε έναν ηλικιωμένο πιανίστα της τζαζ που αναρωτιέται για την αξία του γάμου του, όταν μαθαίνει ότι η σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος 65 χρόνια, μπορεί να τον έχει απατήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.